Questions, comments or suggestions? email me at: croatianicitystuff@gmail.com
Don't miss out a chance to win in our monthly "Croatianicity" t-shirt draw!
As well as our monthly Kolinda Grabar-Kitarovic fridge magnet give away!

Saturday, 28 June 2014

Nemoj Biti Šašav Glup Kreten, Čitaj "Rolling Stone Magazin" Na HrvatskiSource: www.rockmark.hrOkupljeni u nashvilleskom studiju opremljenom vintage 16-kanalnim Neve miks pultom iz nekog južnoafričkog studija, velikim prepariranim bijelim losom nad kojime kao aureola visi disco kugla iz garaže Johnnyja Casha, dva benda - muški Buzzards i ženski Peacocks zajedno su s Jackom Whiteom radili na albumu "Larzaretto", drugom albumu ovog nesvakidašnjeg umjetnika.

Nakon što smo pomogli podizanju njegova spomenika u zagrebačkoj Hatzovoj ulici, u novom broju "Rolling Stone Hrvatska" vodimo vas baš tamo, u čudnovati svijet Willyja Wonke.

I u ovome broju recenzirali smo aktualne albume s domaće i strane glazbene scene, a razgovarali smo i sa Sašom Antićem iz splitskog TBF-a o dva nova singla, "Neću ti ništa" i "Banane" kojima najavljuju album u kojemu se događa dosad nečuvan glazbenožanrovski crossover.

Pročitajte i velike intervjue, prvi s frontmanom već kultnog benda Goribor Aleksandrom Stojkovićem, a drugi s pjevačicom koja vješto spaja sevdah, klasiku i jazz, Amirom Medunjanin.

Iz bogate arhive "Rolling Stone" magazina iskopali smo intervju s legendarnim Led Zeppelinima iz 1975. godine, uoči posljednjeg showa Monty Pythona u Londonu prisjetili smo se bogate ostavštine ovih legendi britanskog humora, a donosimo i presjek karijere kameleona britanskog popa Damona Albarna koji trenutno na svjetskoj turneji promovira svoj prvi samostalni album.

Nogometna groznica uvukla se i među naše korice i to kroz temu "Glazba u službi nogometa" koja donosi priče o brzopoteznim skladateljima koji u novoj generaciji sjajnih nogometaša vide priliku za eksponiranjem pred širokim masama i unovčavanjem trenutka, a valja spomenuti i priču o glumcu koji je stekao image naj–cool homoseksualca, Neilu Patricku Harrisu.

Sve to i još puno više pronađite u novom broju "Rolling Stone Hrvatska".


No comments :

Post a Comment

Whether you agree, disagree or have a question...be sure to check back because we will answer or reply to every comment...Mi govorimo Hrvatski također čovječe.

Featured post

And The Croatian City To Be A European Capital of Culture In 2020 Will Be...(Drum Roll).....Rijeka

Yep, I know it's still 2 years away and I already covered this topic last year when it was announced, but I added a few extra ima...