Questions, comments or suggestions? email me at: croatianicitystuff@gmail.com
Don't miss out a chance to win in our monthly "Croatianicity" t-shirt draw!
As well as our monthly Kolinda Grabar-Kitarovic fridge magnet give away!

Saturday, 28 June 2014

Nemoj Biti Šašav Glup Kreten, Čitaj "Rolling Stone Magazin" Na HrvatskiSource: www.rockmark.hrOkupljeni u nashvilleskom studiju opremljenom vintage 16-kanalnim Neve miks pultom iz nekog južnoafričkog studija, velikim prepariranim bijelim losom nad kojime kao aureola visi disco kugla iz garaže Johnnyja Casha, dva benda - muški Buzzards i ženski Peacocks zajedno su s Jackom Whiteom radili na albumu "Larzaretto", drugom albumu ovog nesvakidašnjeg umjetnika.

Nakon što smo pomogli podizanju njegova spomenika u zagrebačkoj Hatzovoj ulici, u novom broju "Rolling Stone Hrvatska" vodimo vas baš tamo, u čudnovati svijet Willyja Wonke.

I u ovome broju recenzirali smo aktualne albume s domaće i strane glazbene scene, a razgovarali smo i sa Sašom Antićem iz splitskog TBF-a o dva nova singla, "Neću ti ništa" i "Banane" kojima najavljuju album u kojemu se događa dosad nečuvan glazbenožanrovski crossover.

Pročitajte i velike intervjue, prvi s frontmanom već kultnog benda Goribor Aleksandrom Stojkovićem, a drugi s pjevačicom koja vješto spaja sevdah, klasiku i jazz, Amirom Medunjanin.

Iz bogate arhive "Rolling Stone" magazina iskopali smo intervju s legendarnim Led Zeppelinima iz 1975. godine, uoči posljednjeg showa Monty Pythona u Londonu prisjetili smo se bogate ostavštine ovih legendi britanskog humora, a donosimo i presjek karijere kameleona britanskog popa Damona Albarna koji trenutno na svjetskoj turneji promovira svoj prvi samostalni album.

Nogometna groznica uvukla se i među naše korice i to kroz temu "Glazba u službi nogometa" koja donosi priče o brzopoteznim skladateljima koji u novoj generaciji sjajnih nogometaša vide priliku za eksponiranjem pred širokim masama i unovčavanjem trenutka, a valja spomenuti i priču o glumcu koji je stekao image naj–cool homoseksualca, Neilu Patricku Harrisu.

Sve to i još puno više pronađite u novom broju "Rolling Stone Hrvatska".


No comments :

Post a Comment

Whether you agree, disagree or have a question...be sure to check back because we will answer or reply to every comment...Mi govorimo Hrvatski također čovječe.

Featured post

And The Croatian City To Be A European Capital of Culture In 2020 Will Be...(Drum Roll).....Rijeka

The coastal city of Rijeka was officially designated to represent Croatia as the European Capital of Culture in Europe for 2020. T...